____________________________________________________________________________________

Som de fleste af jer nok ved, så bliver jeg student i år, og det er faktisk allerede på tirsdag.. Jeg har været meget fraværende på det sidste, men jeg har også haft brug for den pause for at kunne fokusere på mine sidste eksaminer. Jeg har lige nu kun 1 tilbage, og det er på tirsdag... Og derefter lover jeg at blogge lidt oftere😉

Jeg tager jo som tidligere nævnt et år fri hvor jeg ligesom bare skal leve mit eget liv (hvis man kan sige sådan), have det sjovt og arbejde.

Hvis vi ser lidt længere frem i tiden, måske et års tid, så kunne jeg jo godt tænke mig at læse noget kreativt.. Jeg er ikke 100% sikker endnu, men jeg er ret vild med både mode og smykkedesign- så måske det er den vej jeg skal?

Anyways, så vil bloggen nu være en af mine hovedprioriteter fordi nu har jeg endelig tid til ligepræcis hvad jeg har lyst til!

Stor tak til alle der stadig følger med, på trods af stilheden😉Xx

//

As some of you probably know, i am graduating this year. And to be even more specific, this upcoming tuesday... I've been very absent from the blog lately, and i've needed that break because of all the exams that were coming up. Now that part is almost over, because i only have one exam left. And when that final exam is over, i promise to be more active than ever😉

I am taking a year off to just "live my own life", have fun and work.

If we look a year forward in time, i would like to study something creative. I am not 100% sure yet, but i am very much into fashion and jewelry design- so maybe thats my future path?

Anyways, the blog will now be one of my main priorities, because i finally have the time to do exactly what i want!

Big thanks to everyone who's still hanging in, despite the silence lately😉Xx

____________________________________________________________________________________

Benedikte Lorentz

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments


Benedikte Lorentz