ASOS KATCH UP BOOTS / ASOS KEEP SAKE BOOTS / NELLY LOW THIGH BOOTS / NELLY FLAT THIGH BOOTS

____________________________________________________________________________________

Jeg ELSKER mine lange støvler, og jeg ELSKER det faktum at de kan bruges hele året rundt! Selv får jeg en del kommentarer på mine egne fra H&M, og det tog mig godt nok også en krig at finde det helt rigtige par, og opgav faktisk også min søgen til sidst, da jeg ikke kunne finde nogen der så lækre ud! Selv faldt jeg fuldkommen tilfældigt over den model jeg selv har, på en anden blogger og jeg klikkede dem hjem lige med det samme! Få dage efter modtog jeg dem, og jeg har været så utrolig glad for dem 😉 Om ikke andet, så har der været en del efterspørgsel på alternativer eftersom de er udsolgt og, jeg har derfor gravet et par frem til jer som jeg helt sikkert selv ville bestille hjem hvis det var!

I collagen øverst har jeg fundet lidt inspiration til hvordan man kan style sine lange støvler, når efteråret snart rammer! 😘 Xx

_____________________________________________________________

I LOVE my over knee boots, and i LOVE the fact that i can wear them all year around! I get a lot of compliments on my my bots, and i am sure you have seen them in one of my previous blog posts! It took me forever to find the perfect pair, and i ended up buying a pair in suede from H&M premium. There has been a high demand for alternatives since the pair i own my self, is completely sold out! I've found some pretty nice alternatives if i should say it my self, and i would definitely order one of those!

I've also found some inspiration on how to style the over knee boots in the fall, in the collage above!

Happy shopping 😘 Xx

____________________________________________________________________________________

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments


Benedikte Lorentz