BOOHOO dress HERE / GUCCI shoes (vintage) / CHANEL bag / H&M earrings HERE

____________________________________________________________________________________

Vi er nu trådt ind i et nyt år, og tilvænningen til dette er som for alle andre nok også lidt tricky... Jeg husker stadig dengang jeg skrev "Benedikte 2002" på mine tegninger i børnehaven og her 15 år efter er alt og hele livet vendt på en tallerken. Jeg står i dette år og bliver student, jeg skal til at flytte hjemmefra og skal dermed også til at tage et valg i forhold til min fremtid og uddannelse.. Ja det er ikke lige sådan, og klar føler jeg mig slet ikke!

Nytårsaften var alt andet end kedelig for mit vedkommende, og startede ud hos min veninde i vedbæk hvor vi spiste sammen med familien og venner dertil. Vi fik den lækreste fiskesuppe med jomfru hummer og selvom jeg normalt ikke spiser særlig meget kød var hovedretten også utrolig lækker! Vi sluttede af med en espresso martini, inden vi hoppede i en taxa ind til byen. Håber i havde en fantastisk aften😘 Xx

_____________________________________________________________

We have now entered a new year, and it will as always be a little tricky to get used to.. This year i am graduating, moving out and life decisions as your education is now a matter in mind.

My new years eve was spend at my friends house, before going out in the city... Hope you all enjoyed the evening!😘 Xx

____________________________________________________________________________________

Benedikte Lorentz

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments


Benedikte Lorentz