_______________________________________________________

Halloween er jo en af de bedste tider på året, hvis vi lige ser bort fra det utrolig kolde vejr.. Og som i helt sikkert har set på enten snap eller insta, så var jeg til halloween fest igår.
Det var så hyggeligt, og det er lidt af en årlig ting for min veninde at holde.

Angående min påklædning, så er den lidt påklagelig da jeg simpelthen har haft så kort tid til at finde på noget. Dette arrangement har nemlig været revet ind og ud af kalenderen i et stykke tid, og derfor måtte jeg igår på dagen improvisere et kostume i min spisepause- med udgangspunkt i det jeg havde på på arbejde selfølgelig 😂 Og når man er mig, ender det sjældent ud i noget vovet og jeg endte derfor med at købe mig et par katteører i H&M 😸
Det var i og for sig også udemærket, og jeg slap tilmed afsted med en lidt mere afdæmpet kattemakeup, uden knurhår vel at mærke!
Jeg håber i alle enten har haft eller får en dejlig Halloween👻 Xx

//

Halloween sure is a fantastic time of the year, and as you probably already have seen on either snap or insta i was at my friends annual halloween party. It was so much fun, and everyone were dressed up as something either dead or black. And i was too... My costume was improvised in my lunchbreak at work, and couldnt really do much else than wear the outfit i wore at work. So i went by H&M and bought myself a pair of catears, to wear with my ponytail.

_______________________________________________________

Benedikte Lorentz

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments


Benedikte Lorentz